Lukijat

tiistai 10. helmikuuta 2015

Vikat Ystäväsytot

Nonniin, nyt olen saanut puuvillalankakorini tyhjäksi!! Tai en ihan, jäi sinne vielä Tennesseetä yhden pvl-rätin verran ja ajatuksenohutta virkkauslankaa. (Mistä ihmeestä sellaista on tullut?? Mitään pitslirkkuja koskaan suunnitellut tekeväni, enemmänhän karsastan moisia!)

Kotiväki-kerän lopusta niin iso mössäle kuin langasta vain piisasi. Raitalankana  keränloppu Veljentyttö Nuoremman ponchosta yli 10 vuoden takaa - Novitalta, koostumus ei vaan enää muistu mieleen, huovutetun näköistä. Edellinen Kotiväki-krs, 1 krs raitalankaa ja seuraava Kotiväki-krs neulottu nurin, muuten pelkkää oikeaa, resori 2o-2n.

Pasi-Kyosti mallina. Vähän tuollainen löysähkö hip-hopparin lörö, "tupsu" roikkuu takaraivolla tyhjän tötterön tiukuna. Langanmenekki 73 g, puikot 2½ (resorissa) ja 3.

Mat Rustik lanka meni viimeistä centtiä myöden, kaksi helmineulospipoa siitä vielä sain. Isompi 101 s ja 56 g, pienipäisemmälle 91 s ja 44 g. Puikot 3 (resori) ja 4. Molemmissa nappi paljastamassa oikean puolen, ettei tule langanpäättelyt vahingossa esiin - tällainen pipo kun on niin helppo nykäistä nuppiin nurinniskoin.

Viimeiset lähtivät postitse, tusinan sain tähän Ystävänpäivä-tempaukseen tehtyä. Varmaan jatkossa teen lisääkin, mukavaa vaihtelua ikuisiin villasukkiin! Tovin kuitenkin vielä toppuuttelen, ennen kuin lähden lankakaupoille (kaikkiaan sain 613 g lankalaihisteltua sytomyssyjen myötä) - ja kaupan päälle hyvä mieli!


8 kommenttia:

 1. Ihania myssyjä. Pirteä raitapipo ja rauhalliset pintaneulepipot. Olet kyllä taitava neuloja.

  VastaaPoista
 2. Ihania pipoja oot tehnyt! Ja hyvään tarkoitukseen!

  VastaaPoista
 3. Hieno saavutus 12 sytomyssyä ja vielä lisääkin lupailet joskus tehdä. :) Erityisen kaunis on mielestäni tuo ensimmäinen mössäleeksi sanomasi.

  VastaaPoista
 4. Nämä viimeiset olivat hienoimmat!
  Mahtavaa, kun jaksat ja viitsit tehdä hyväntekeväisyyteen näitä!

  VastaaPoista
 5. Raitapipolle on varmasti ottajia! Tupsu on ihan huippu. Minullakin on pitsinvirkkauslankoja enkä myöskään ymmärrä miten ne ovat meille joutuneet.

  VastaaPoista
 6. Upea saavutus! Mukavan näköisiä myssyja ja hyvään tarkoitukseen ;D

  VastaaPoista
 7. Ihania myssyjä, varsinkin tuo ensimmäinen ihanan pirteä! Hieno saavutus tusina myssyjä, ahkera olet!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Marle, Pepi, Matleena, Rva Kivitikka, Tiinatei, Eija ja Tilkkureppu! :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!