Lukijat

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kolmas versio

... Pupusen leikkihuoneesta.

 1. versio:SOHVA
 
2. versio: PATJA

3. versio: SOHVASÄNKY

Harmaa, liki 3-metrinen jättisohva haukkasi hillittömästi latttia-alaa. Kun Wii-riehuntaan tarvittiin lisätilaa, sohva korvattiin patjoilla. Sohvasta tykkäsin, patjoista en - huone tuntui enemmän kuin keskeneräiseltä.

Lisäksi Sisko, Pupusen kummitäti, marmatti patjaratkaisusta. Että pitää vanhan ihmisen vetoisalla lattialla maata, sivuvintistä raijatut vuodevaatteetkin aina hyisen kylmiä! Veljentyttäret Vanhempi ja Nuorempi, Pupusen kummeja hekin, eivät pistäneet patjamajoitusta pahakseen - notkeampi mieli vai keho? ;o)

Nyt kelpaa Siskon tulla yökylään! Ei tarvitse lattianrajaan oikaista, petivaatteetkin lämpiminä laatikossa!! Tosin patja täytyy vielä vaihtaa paksumpaan ennen ekaa visiittiä, en ota kontolleni mustelmille kolhittuja lonkkaluita tai muuta yhtä shokeeraavaa yöllistä kauhukokemusta....

Laatikoiden vetimet vaihdoin Stockmannin posliinisiin numeronuppeihin. Laatikossa onkin ihan hurjasti tilaa, niihin mahtuivat kaikki pikkuautot, Brio-junaradan osat ja pehmot.

Leluhylly alkoi ammottaa tyhjyyttään - sopivasti tilaa dvd-levyille ja laitteelle. Vielä kun osasisin säätää kuvakoon näytön mukaiseksi... Tosin ei se taida haitata, dvd-tarjontamme lienee vähän "vanhanmallista" muutenkin: 70-luvun Peppi Pitkätossuja, Katto-Kassista, Vaahteramäen Eemeliä, Bamsea ja Nils Holgersonia. Mitähän muut nykymuksut katselevat...??

Päivitystä kaipaa vielä oviseinä, jotain siihen voisi sommitella. Sänkysohvan taakse saa piirustuksia nuppineuloin, mutta tämä seinä vaatii ruuveja ja porakonekäsittelyä. Ei kun suunnittelemaan...

Pupunen tykkäsi uudesta järjestyksestä.

Valitettavasti sohva ei vaan ole paras mahdollinen paikka kutimen kanssa. Joko katsomme dvd:itä jatkossakin yhdessä olohuoneessa tai sitten kuskaan tarvittaessa kevyen korituolin kuistilta yhteisiin Peppi- ja Muumi-tuokioihin. Jos oikaisisin patjalle, takuulla nukahtaisin...

7 kommenttia:

 1. Tuota sänkyä olen ajatellut mieille maallekkin varasängyksi, tuntuu niin toimivalta ratkaisulta. Iloinen pikkumies on varmaan samaa mieltä omasta sängystään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelimme ostaessamme, siirretään mökille jos ei ole toimiva ratkaisu leikkihuoneessa tai kun on tarve tehdä toisenmoisia kalusteratkaisuja. :o)

   Poista
 2. Söpöliini uusi "järjestys", toimii varmaan hyvin ja antaa kaivattua lisätilaa. Pupuselle halit ja onnittelut uudesta huoneesta. Ei muuta kuin "riehumisiin". Loppuviikon terkut Pohjoisesta.

  VastaaPoista
 3. Tää on sänkysohva on ehdottomasti paras näistä! Harmi vain ku ei siinä voi kutoa. Mutta yövieraat kyl tykkäävät!
  Noi katokset ovat kyllä ihan huiput edelleen! :)

  VastaaPoista
 4. Meillekkin suunnitellaan tuota samaista sohvasänkyä, sen käytännöllisyyden vuoksi. Olisi kiva kuulla teidän yövieraiden mielipiteitä, onko siinä hyvä nukkua? Itsellä on kamalia käyttökokemuksia, niistä mäntyisistä laverisohvista. Yöllä lonkkiin painaa säleet ja aamulla selkä on ihan jumissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljentyttö Nuoremmalla on ollut samainen sänky jo vuosikaudet käytössä, tykkää kovasti - toki tietysti levittämättömänä ja patjakin näyttää olevan tuhtia tekoa. Runko vaikutti varsin tukevalta, isoin vaikutus on varmaankin juuri patjaratkaisulla - niissä mokkimäntylavereissa on onnettoman ohuet patjat, niitä minäkin välttelen viimeiseen asti!! :o)

   Poista
 5. Kiitos Eija, Eisku, KataMaria ja Susan! :o)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!