Lukijat

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Olemattomat Olgat

Tämän kesän suosikkisukkiani ovat olleet viimesyksyiset Olgat ja jämäsukat, molemmat mukavan lötkövartisia. Lötköisyyden ansiosta eivät liiaksi hiosta ja näyttävät oikein trendikkäiltä myös caprien ja hellemekkojen kanssa... ;o)

Pupunen sovittelee
Tapani mukaan nappasin automatkalle langat ja puikot mukaan, tabletilta tsekkasin ekan googlen tarjoaman Olga-haun silmukkamäärän, Lankahelvetin ohjeesta (56 s). No, olisi pitänyt varmuuden vuoksi vilkaista Olga Pekkarisen alkuperäisohjettakin - nyt menetin kriittiset 8 silmukkaa (64 s)!! Siis justiinsa sen lötköyden...

Värivalintakaan ei ollut onnistunut, raitaväri ei matchannut Nostagian kanssa. Ja kun reissussa ei useampia sävyvaihtoehtoja ollut mukana, tein sukat yksivärisinä. Ja samalla menetin Olgan idean sik-sak -raidoista!!

Eikä siinä vielä kaikki! Unohdin, että joka toinen kerros oli kuviota, joka toinen suoraa - ja tein vain kuviota...

Lisäksi jätin nilkkaresorin pois ja jatkoin kuviota kärkeen asti. Niin että ei näistä sitten oikeita Olgia tullutkaan vaan jonkinmoiset pitsisukat - aika kivat kumminkin. Ei vaan omaan käpälään sopivaiset (liian pienet, kuten kuvasta näkyy, mutta pitsikuviota koitin venytellä esiin...), jäävät lahjalodjuun odottelemaan tarvitsijaa.

Seiskaveikka Nostalgia 80 g, 3½ puikoilla, koko 37/38.
.

4 kommenttia:

 1. Kyllä nuo ihan käyttökelpoisia sukkia ovat kaikki:)
  Minäkin yritin Olga-sukkia jollakin ohjeella vaihteeksi piirakkasukille mutta purettava oli, ehkö yritän joskus uudelleen;)

  VastaaPoista
 2. Kivathan ne on noinkin! Ite en jotenkin tuohon Olgaan syty, kivan näköisiä vaan en oikein tykkää tehdä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irma, Katjainkeri ja Irmastiina!
  Tämä oli hyvää verryttelyä, seuraavat Olgat varmaan onnistuvat (luottaen oletukseen, etten samoja virheitä ainakaan toistamiseen tee). :o)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät päivääni, kiitos Sinulle!!