Lukijat

torstai 31. heinäkuuta 2014

Välisukkia

Vanhaan tapaan olen joutohetkinä tyhjentänyt jämäkeräkoppaa lasten perussukkia kilkutellen. Helteet eivät ole isommin innostaneet, eikä ilmeisesti aiempi sadekausikaan, koska 3 kuukauden saldo on vaivaiset 4 sukkaparia. Päättelin vasta, joten kirjataan heinäkuun valmistuneiksi. :o)

Seiskaveikan loppuja yht. 272 g, koot 24 - 30.

Ajatushan on lykätä vuoden jämäsaalis joulun alla Pelastusarmeijan pataan tai johonkin muuhun hyväntekeväisyyskohteeseen.

Tavaksi on tullut varata kirpparipöytä koulujen aloituksen tietämille, kun uudet opiskelijat varustavat boxejaan - niin nytkin (kuumeinen nurkkien läpikäynti alkamassa...). Aion viedä myös sukat kirppikselle ulkoilemaan. Todennäköisesti saan kuitenkin kolmen viikon tuuletuksen jälkeen kantaa niin nämä kuin aiemmatkin jämäsukat takaisin kotiin joulua odottamaan... Mitään muuta en takaisin aio tuodakaan, kaikesta muustahan on tarkoitus päästä ihan oikeasti eroon!

Kuten esimerkiksi mopokypärästäni - söpöinen moposeni myytiin juhannuksen jälkeen! Alkukesällä kilometrejä karttui kymmenkunta (ja viime kesänäkin alle 500 km). Olettaen, etten juuri huristele ennen Pupusen koulun aloitusta, on mopon säilöminen autotallissa vakuutusmaksuja maksaen aika turhaa. Kiertoon! Ehkä uuden aika on jo muutamien vuosien päästä...

3 kommenttia:

  1. Kirppis on aika hyvä asia, oma turha on toisen aarre, näinhän se menee. Sukat aina saa ottajansa. Mopo-Paula luovuttaa pikitien muille. No sitten Papusen kanssa joskus vuosien päästä uudelleen. Mukavaa uutta alkavaa elokuuta.

    VastaaPoista
  2. Olen ostanut kirpparilta villasukkia...en käytettyjä vaan juuri uusia..:))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Iloa päivääsi!